Selvhushold – Gårdsferie

Leiligheten ligger i et eget hus på gårdstunet. Her får du utsikt utover fjorden og har i tillegg tilgang på en stor gressplen i front av leiligheten. Gode solforhold for den som ønsker i sole seg eller bare slappe av ute. Leiligheten har et meget velutstyrt og stort kjøkken som inneholder stekeovn, induksjon topp, vannkoker, vaskemaskin, kjøle/fryseskap, stor kjøkkenbenk og masse utstyr for å lage de beste retter. Her er det lagt til rette for at du skal kunne lage alle dine måltider.

Videre har leiligheten et innbydende bad med en deilig dusj og golvvarme. Her står også en helt ny vaskemaskin som våre gjester kan benytte uten ekstra kostnad. Veldig greit når man er på lange ferieturer eller bor i leiligheten over en lengre periode. Stuen på over 20 kvm har en behagelig skinnsofa og en stor flatskjerm. Parabol og fri Wifi er også inkludert for våre gjester. Det er totalt 4 store soverom i leiligheten. Disse har behagelige senger og på 2 av rommene er det plass for reiseseng for de som måtte trenge det for sine små. Det er gratis overnatting for de minst under 3 år som ligger i medbrakt reiseseng.

Trøndertunet Overnatting er et av de beste overnattingstedene i Inderøy og Trøndelag med tanke på pris og hva du får for pengene. Ønsker du en annerledes, behagelig, fleksibel overnatting er du på riktig sted. Reiser du alene eller sammen med 8 andre er du velkommen til oss. Alle våre gjester gir utelukkende positive tilbakemeldinger på vårt tilbud og vår service.