Selvhushold – familie- firma

Leiligheten er meget godt utstyrt med både oppvaskmaskin og vaskemaskin. En familie på ferie kan spare mye på å kunne lage maten selv og ha alle fasiliteter som hjemme.

Det samme gjelder firma som trenger overnatting for sine medarbeidere. Vi har flere firma som bruker oss og de er strålende fornøyde. Her kan hver enkelt ha sitt eget soverom og få god søvn.

Sengeklær og håndduker kan leies etter behov. Ellers er en egen vaskemaskin tilgjengelig for vask av arbeidsklær etc.

Tenker du komfort og hygge for dine ansatte er dette det beste tilbudet i Midt-Norge. For langtidsleie har vi meget gode avtaler og gunstige ordninger. Vi trekker oss langt for at du og dine ansatte skal bli fornøyde.

Ta kontakt for mer info og bestill din neste overnatting hos oss. 

Fiskeutstyr, båter og kajakker til utleie

Vi har 2 båter til utleie. Den største er en skjærgårdsjeep (16 fot) med 50 hk. Den ligger ved Hylla Marina og kan leies med fiskeutstyr eller utstyr for vannsport. Wakeboard, vannski, dobbel tube for å nevne noe. Den koster fra 1500,- pr dag (0900-1900). Bensin kommer i tillegg.

Den andre båten er en aluminiumsbåt (15 fot) med 15 hk. Den kan leies fra kun 700,- pr dag. Bensin kommer i tillegg.

Begge er perfekt for dagsturer og hygge på sjøen. Alubåten kan også leies med henger slik at andre steder kan besøkes. Ta kontakt for pris med båt og henger.

Vi har 2 stk kajakker som du kan leie for kun 300,- pr dag. Ønsker du kun å prøve litt kan vi i enkelte tilfeller leie ut for en time til 150,- pr kajakk. Kajakkene ligger ved sjøen så det er enkelt å få sjøsatt.

Den gyldne omvei – Trøndelags Toscana

Se det flotte landskapet rundt Trøndertunet Overnatting og ulike bilder fra vår flotte kommune Inderøy – Trønderlags Toscana som den ofte blir kalt.

Les mer om Den gyldne omvei