Trøndertunet Overnatting

Beste overnatting i trøndelag

Her har du mulighet til å bo i en romslig og meget godt utstyr leilighet i fantastiske omgivelser. Gratis Wifi og alt utstyr for selvhushold. Her kan du slappe av og bo som hjemme. Ønsker du å bo i en flott leilighet i et vakkert gårdstun er Trøndertunet Overnatting stedet for deg. Beliggenheten er perfekt med utsikt utover fjorden. Kun 2 km fra E6. Ønsker du å nyte naturen er den rett utenfor og sjø og bademuligheter ligger bare minutter unna. Høres dette spennende ut? Les videre og bestill din neste overnatting hos oss. Pris pr. dobbeltrom er fra kun 700,- pr natt. Vi har også utleie av båter (fra kun 500,- pr. dag) og kajakker hvis det er av interesse. Info og bilder om dette tilbudet finner du her.

Lading av elbil

Vi har montert en elbillader på 7 kw som sikrer deg fullt batteri den dagen du skal reise videre. Helt genialt rett og slett og til en pris som slår alle laderstasjoner i området.

Selvhushold – Gårdsferie
Leiligheten ligger i et eget hus på gårdstunet. Her får du utsikt utover fjorden og har i tillegg tilgang på en stor gressplen i front av leiligheten. Gode solforhold for den som ønsker i sole seg eller bare slappe av ute. Leiligheten  har et meget velutstyrt og stort kjøkken  som inneholder stekeovn, induksjontopp, vannkoker, vaskemaskin, kjøle/fryseskap, stor kjøkkenbenk og masse ustyr for å lage de beste retter. Her er det lagt tilrette for at du skal kunne lage alle dine måltider.
Videre har leiligheten en et innbydende bad  med en deilig dusj og golvvarme. Her står også en helt ny vaskemaskin som våre gjester kan benytte uten ekstra kostnad. Veldig greit når man er på lange ferieturer eller bor i leiligheten over en lengre periode. Stuen på over 20 kvm har en behagelig skinnsofa og en stor flatskjerm. Parabol og fri Wifi er også inkludert for våre gjester. Det er totalt 4 store soverom i leiligheten. Disse har behagelige senger og på 2 av rommene er det plass for reiseseng for de som måtte trenge det for sine små. Det er gratis overnatting for de minst under 3 år som ligger i medbrakt reiseseng..
Trøndertunet Overnatting er et av de beste overnattingstedene i Inderøy og Trøndelag med tanke på pris og hva du får for pengene. Ønsker du en anderledes, behagelig, fleksibel overnatting er du på riktig sted. Reiser du alene eller sammen med 8 andre er du velkommen til oss.  Alle våre gjester gir utelukkende positive tilbakemeldinger på vårt tilbud og vår service.
Bilder av leiligheten
Selvhushold – familie- firma

Leiligheten er meget godt utstyrt med både oppvaskmaskin og vaskemaskin. En familie på ferie kan spare mye på å kunne lage maten selv og ha alle fasiliteter som hjemme. Det samme gjelder firma som trenger overnatting for sine medarbeidere. Vi har flere firma som bruker oss og de er strålende fornøyde. Her kan hver enkelt ha sitt eget soverom og få god søvn. Sengeklær og håndduker kan leies etter behov. Ellers er en egen vaskemaskin tilgjengelig for vask av arbeidsklær etc. Tenker du komfort og hygge for dine ansatte er dette det beste tilbudet i Midt-Norge. For langtidsleie har vi meget gode avtaler og gunstige ordninger. Vi trekker oss langt for at du og dine ansatte skal bli fornøyd.

Ta kontakt for mer info og bestill din neste overnatting hos oss. Klikk her for Kontaktinfo.
Fiskeutstyr,båter og kajakker til utleie

Vi har 2 båter til utleie. Den største er en skjærgårdsjeep (16 fot)  med 50 hk. Den ligger ved Hylla Marina og kan leies med fiskeutstyr eller utstyr for vannsport. Wakeboard, vannski, dobbel tube for å nevne noe. Den koster fra 1500,- pr dag (0900-1900). Bensin kommer i tillegg. Den andre båten er en aluminiumsbåt (15 fot) med 15 hk. Den kan leies fra kun 700,- pr dag. Bensin kommer i tillegg. Begge er perfekt for dagsturer og hygge på sjøen. Alubåten kan også leies med henger slik at andre steder kan besøkes. Ta kontakt for pris med båt og henger. Vi har 2 stk kajakker som du kan leie for kun 300,- pr dag. Ønsker du kun å prøve litt kan vi i enkelte tilfeller leie ut for en time til 150,- pr kajakk. Kajakkene ligger ved sjøen så det er enkelt å få sjøsatt.

Den gyldne omvei – Trøndelags Toscana
Klikk på linken for å se det flotte landskapet rundt Trøndertunet Overnatting og ulike bilder fra vår flotte kommune Inderøy – Trønderlags Toscana som den ofte blir kalt.
Overnatting langs langs Den Gyldne Omvei

Trøndertunet Overnatting er lokalisert på Røra og er selve starten på Den Gyldne Omvei når du kommer sørfra. Her er litt info om dette unike tilbudet.

Vegstrekningen Den Gyldne Omvei går gjennom vakkert kulturlandskap i Inderøy kommune i Nord-Trøndelag, med mat, kunst- og kulturopplevelser underveis.

Langs Den Gyldne Omveien kan du besøke kunsthåndverkere i sine verksted, produsenter av gårdsmat, historiske minnesmerker, galleri og kunstmuseum, skulpturpark, – og du kan spise og sove godt i fredelige omgivelser. Hvilepulsen er gjerne litt lavere på Inderøy enn andre steder, og det vil også du oppdage når du kommer hit som på besøk.

Flere steder finner du spennende gårdsbutikker som selger både lokal mat og flotte gaveartikler. Nærheten til sjøen gir muligheter til bading, fiske, båt- og friluftsliv. Uansett hvor du drar og hvem du besøker vil du møte et gjestfritt og dyktig vertskap, som hjelper deg med å få det aller beste ut av oppholdet på Inderøy.

Det tar 12 minutter å kjøre E6 mellom Røra og Vist. Den Gyldne Omvei tar 8 minutter mer…. eller en dag, ei uke, en hel sommer, et helt liv…

Se mer på http://dgo.no

INDERØY – ET BÆREKRAFTIG REISEMÅL

Bærekraftig Reisemål er et kvalitetsmerke for norske reisemål som utfører betydelig og kontinuerlig innsats for økt bærekraft i reiselivet. Inderøy er blant de første i Norge og Europa som er tildelt dette merket. 

Merket for Bærekraftig Reisemål samler og synliggjør de mange gode tiltak og samarbeid som er iverksatt knyttet til jorda og naturen, mattradisjonene, kunsten og kulturen, menneskene og å fortelle historien med raushet, gjestfrihet og god forretningsdrift.